FAQ

FAQ

 

Hvor mange er der tilmeldt - og hvor mange kommer fra udlandet?

Pr. 13. august 2015 ser det tilmeldingerne således ud:

Land

Antal

Danske deltagere

 33

Udenlandske deltager

 45

Samlet antal deltagere

 78
 
Deltagerne kommer indtil videre fra Danmark, Tyskland, Portugal, USA og Sverige.
 
 

Hvorfor er der lavet en begrænsning på antallet af danske deltagere?

IMAF Europe Seminar 2015 er for IMAF medlemmer i hele Europa. Derfor vil vi sikre at seminaret ikke bliver fyldt op med deltagere fra Danmark før udløbet af fristen 1. september 2015

 

Jeg har tilmeldt mig og kan ikke deltage alligevel. Hvad gør jeg?

Du kontakter hurtigst muligt IMAF Danmark pr. mail. Hvis du allerede har fundet en til at overtage din plads, så send informationer videre med det samme.

Bemærk at det er gratis at lave ændringer frem til d. 15. september 2015. Fra d. 15. september 2015 og til d. 8. oktober 2015 koster ændringer kr. 300. Efter d. 8. oktober 2015 er det desværre ikke muligt at lave ændringer.

 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at gå til graduering på seminaret?

Du har mulighed for at gå til graduering til 4. dan eller højere på seminaret. Det kræver at du har registeret dit ønske inden seminaret. Læs mere omkring graduering.

 

Jeg har fået at vide at jeg er på venteliste. Hvornår får jeg besked om jeg kommer med?

IMAF Danmark har valgt at reservere 100 pladser til udenlandske deltagere frem til d. 1. september 2015. Er denne kvota ikke brugt, så vil du få plads herfra. Det får du besked om hurtigst mulig efter d. 1. september 2015.

 

Jeg har allergi og kan ikke tåle visse fødevarer. Hvad gør jeg?

Du kontakter hurtigst muligt IMAF Danmark pr. mail. Så vil vi prøve at se om vi kan arrangere noget til frokost og/eller festen lørdag aften.

 

Kan børn også deltage i træningen?

På nuværende tidspunkt kan deltagere fra 13 år deltage, hvis de bliver tilmeldt sammen med en person over 18 år. Det kan være at vi åbner for muligheden når vi i starten af september 2015 har overblik over tilmeldinger og fordeling.

 

Kan jeg tilmelde mig og være med kun lørdag eller søndag?

Det er desværre ikke muligt. Vi vil give deltagerne mulighed for et samlet forløb, hvor de får mest muligt ud af programmet. Derfor er der ikke på nuværende tidpunkt ikke planer om at åbne for det.